Lansare Xerox ColorQube 8570: calitate, performanţă, fiabilitate şi productivitate maximă, la costuri minime

Xerox lansează imprimanta color Solid-Ink ColorQube 8570, o soluţie de imprimare fiabilă şi ecologică, ce oferă imagini la o calitate remarcabilă, culori clare şi consistente şi o productivitate sporită, la costuri mici, reducând impactul asupra mediului cu până la 90%.

xerox_colorqube_8570_480

Xerox ColorQube 8570 permite imprimarea unui volum de 85.000 de pagini color lunar, fiind foarte uşor de instalat oriunde într-un spaţiu de lucru, fie pe birou, fie într-un loc ce oferă acces central. De asemenea, utilizatorii îşi pot ajusta culorile de imprimare prin intermediul opţiunii Color by Words – culoarea unui element sau a unei porţiuni dintr-un document poate fi schimbată fără a afecta restul documentului, prin selectarea modificărilor dorite dintr-o listă afişată.

„Xerox ColorQube 8570 reprezintă un prim pas în completarea portofoliului de produse Solid-Ink al Xerox, dupa ce la începutul anului 2010 Xerox lansa în România primul multifuncţional, format A3, de mare viteză cu cerneală solidă”, afirmă Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova. „Gama ColorQube poate reduce semnificativ impactul asupra mediului şi costurile imprimării color, fără a afecta calitatea imaginii imprimate”, completează acesta.

Noul echipament este foarte uşor de utilizat şi administrat, având o capacitate extinsă de alimentare cu hârtie, de până la 2200 de coli. Rezoluţia documentelor şi imaginilor tipărite este de 2400 FinePoint, iar viteza de printare atinge 40 de ppm color sau alb-negru, prima pagină fiind imprimată în doar 5 secunde. În plus, imprimarea faţă-verso este la fel de rapidă ca imprimarea normală, dar cu un consum mult mai mic de hârtie.

Echipamentul imprimă pe diverse suporturi, de la hârtie normală, la etichete, plicuri, cărţi de vizită sau hârtie lucioasă. Totodată, oferă posibilitatea ajustării culorilor de imprimare într-un mod facil, cu ajutorul funcţiei Color By Words.

Echipamentul Xerox ColorQube 8570 este certificat Energy Star şi scade semnificativ impactul asupra mediului înconjurător prin reducerea cu 90% a deşeurilor, în comparaţie cu imprimarea laser. Acesta este dotat cu softul GreenPrint care imprimă doar paginile dorite, reducând astfel consumul de hârtie şi cerneală, iar setările EarthSmart permit alegerea opţiunilor de printare, fiind special concepute pentru protejarea mediului înconjurător.