Xerox® DocuCentre® SC2020 – imprimanta color multifunctionala, cu multiple beneficii

Toate avantajele unui echipament multifunctional A3 color le vei regasi in acest multifunctional Xerox - DocuCentre® SC2020, cea mai accesibila multifunctionala de la Xerox®.

In plus, te bucuri de un pret accesibil pentru un echipament complet, ce poate fi utilizat drept copiator, scanner, imprimanta color, imprimanta laserjet ori fax, dar si de avantajul suplimentar al unor culori vii, perfecte pentru ca afacerea ta sa iasa in evidenta.

Mai mult, acest echipament multifunctional Xerox este disponibil si spre inchiriere prin Grenke Renting. Costul acestui serviciu porneste de la 30 eur/luna +TVA.

Contacteaza specialistul Birotech!
1

Imprimare de inalta rezolutie

2

Design compact

3

Usurinta in utilizare

4

Calitate la costuri rezonabile

Caracteristicile remarcabile ale unui echipament multifunctional Xerox – multifunctionala laser DocuCentre® SC2020

Productivitate eficienta

Productivitate eficienta

Echipamentul dispune de functii utile, ce permit printarea ori scanarea de pe dispozitive mobile, scanarea direct pe PC ori limitarea numarului de pagini printate sau a printarii color pentru anumiti utilizatori.

Calitate cromatica

Calitate cromatica

Un echipament ce dispune de culori de calitate superioara, un toner avansat si functia de corectie a culorii la viteza mare iti va imbunatati imaginea companiei prin calitatea extraordinara de imprimare.

Ecran intuitiv

Ecran intuitiv

Interfata cu utilizatorul este una prietenoasa si intuitiva gratie ecranului senzorial color, ce dispune de pictograme mari si luminoase. Meniurile sunt usor de anticipat si permit o utilizare usoara.

Echipament ecologic

Echipament ecologic

Tehnologia de imprimare S LED combinata cu tonerele avansate EA-Eco fac din echipamentul multifunctional DocuCentre® SC2020 unul prietenos cu mediul, reducand la minim consumul de energie.

Contacteaza-ne pentru detalii!

Pentru afaceri viu colorate, solutia este multifunctionala laser Xerox® DocuCentre® SC2020!

Completeaza formularul si afla mai multe detalii direct de la specialistii Birotech!


Prin faptul ca ai completat acest formular iti exprimi acordul ca datele comunicate sa fie prelucrate in scopul pregatirii ofertei care iti este destinata. Prin politica de confidentialitate BIROTECH iti garantam ca aceste date sunt prelucrate doar in acest scop.

Nume:
E-mail:
Telefon:
Mesajul tau: