Ai nevoie de aparat de aer conditionat? Prinde oferta Birotech, cu instalare rapida (max. 3 zile)!

Iti alegi un aparat de aer conditionat GREE de la Birotech, iar daca doresti sa acoperi si partea de instalare aer conditionat, echipa noastra iti sta la dispozitie cu servicii specializate de montaj aer conditionat.

Bucura-te de confort cu aparatul inteligent de aer conditionat, GREE!

Cu GREE, ai aparate de aer conditionat ieftine si avantaje tehnologice remarcabile. GREE maximizeaza nu doar confortul utilizatorului prin reducerea timpului de degivrare, ci si propriile performante, pentru a atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp. Ai protectie impotriva aerului rece la incalzire si te bucuri de functionarea stabila a aparatului de aer conditionat la temperaturi ambientale de pana la -15℃, in regim de racire sau incalzire. Fiecare aparat de aer conditionat GREE de la Birotech se bucura de accesibilitate. Sunt disponibile in stoc aparate de aer conditionat 9000 btu si aparate de aer conditionat 12000 btu.

N

Functia “I feel” senzor pe telecomanda

N

Afisaj Led

N

Pornire/oprire programabila

N

Repornire automata

PRET
ATRACTIV

PUTERE MARE
DE RACIRE

INSTALARE RAPIDA (2-3 zile)

GARANTIE
3 ANI

Completeaza formularul pentru a primi oferta de pret la aer conditionat ieftin de la Birotech!

Prin faptul ca ati completat acest formular sunteti de acord ca datele comunicate sa fie prelucrate in scopul pregatirii ofertei pentru d-voastra. Prin politica de confidentialitate BIROTECH va garantam ca aceste date sunt prelucrate doar in acest scop.

Telefon

0748 22 66 00

Adresa

B-dul Republicii, Nr. 189, Bl. 6B, 100392, Ploiești