Service

Service

Birotech oferă servicii de garanție și post garanție cu o echipă compusă din secretariat, dispecer service, ingineri service cât și specialiști IT, pregătiți în cadrul cursurilor de specializare periodică pe diverse tipuri de echipamente.

Prin seriozitate și profesionalism echipa BIROTECH poate răspunde în timp util cerințelor de întreținere și depanare a echipamentelor din piață cât și furnizarea rapidă de piese de schimb și consumabile necesare editării documentelor în cele mai bune condiții.

Intervențiile service se pot desfășura în baza unui contract cu durata de minim 1 an și valoare fixă în care se poate beneficia de servicii întreținere lunară prioritar și o serie de reduceri ale costurilor pentru piesele de schimb și consumabile.

A doua variantă de întreținere nu implică contract service, evaluarea intervenției fiind stabilită de complexitatea lucrărilor.

Formular sesizare

Sunt de acord ca datele personale colectate in formularul de mai sus sa fie folosite exclusiv pentru scopul de a-mi raspunde la solicitarea pentru care am utilizat formularul de contact

E-mail

tech[@]birotech[.]ro

Telefon

0740 304 074